visual

Dcreative is nu Elementon

Zo. Dat ziet er even anders uit zeg. Dcreative is nu Elementon. Schrik niet, het gaat alleen om een naamswijziging. In dit artikel leg ik uit wat je kunt verwachten.

Jan 12, 2024 18:00

Toen ik in 2008 begon met Dcreative deed ik grafisch ontwerp en eenvoudige websites. De naam Dcreative reflecteerde deze werkzaamheden. Door de jaren heen focus ik mij steeds meer op complexere technische oplossingen. Grafisch ontwerp en eenvoudige websites maakten plaats voor zwaardere Managed Hosting diensten en Maatwerk Webapplicaties. Het werd tijd om de naam Dcreative te vervangen door iets anders dat meer aangeeft wat ik nu doe.

De belofte van Elementon is scherp en helder. Met een focus op privacy, degelijkheid en empowerment van eindgebruikers realiseren we webapplicaties waar mensen blij van worden. Elementon is een software ontwikkelaar voor de volledige levensduur van toepassingen. Van ontwerp tot hosting. We bouwen en onderhouden kritieke applicaties voor het midden- en kleinbedrijf en organisaties. Waar nodig werken we samen met een netwerk van zelfstandig professionals. Gebouwd in Nederland, gehost in de EU. Met respect voor de tijd, privacy en aandacht van mensen. In een wereld van sneller, meer, harder durft Elementon te kiezen voor rustig, weloverwogen, grondig.

De dienstverlening blijft dus hetzelfde. Elementon is nog steeds Dinand die —ondersteund door zelfstandig professionals— kritieke webapplicaties realiseert.

Wat veranderd er?

De informatie hieronder is algemeen. Klanten van Dcreative Elementon hebben al een email gehad met specifieke informatie.

De dienstverlening blijft verder gelijk. Met de nieuwe naam Elementon en bijhorende huisstijl maak ik duidelijk welke diensten ik lever en wat ik daarbij belangrijk vind.

Terug