managed-hosting-v2

Managed Hosting

Hosting waar je op kunt vertrouwen. Met een compleet pakket eigen diensten beheren we de volledige applicatie lifecycle.

undraw_maintenance_re_59vn

Managed hosting

De webhosting van Elementon word vaak gecombineerd met maatwerk webapplicaties. Zo wordt de volledige applicatie lifecycle onder één dak beheerd. Het voordeel hiervan is duidelijk; je hebt één helder aanspreekpunt voor de webapplicatie waar ontwikkeling, updates en hosting zijn ondergebracht.

undraw_secure_server_re_8wsq

Solide infrastructuur

De Elementon hosting infrastructuur is zorgvuldig opgebouwd. Hosting word altijd voorzien van uptime monitoring en error reporting. Op die manier zijn we er snel bij als er iets aan de hand is en hoef jij je dus nergens zorgen om te maken. Onze eigen applicaties en producten draaien ook allemaal op Elementon hosting, je kunt er dus van uit gaan dat we alles continue monitoren en verbeteren. Dat geeft vertrouwen.

undraw_server_status_re_n8ln

Batterijen Inbegrepen

Bij hosting komt meer kijken dan alleen een server die aanstaat. Er zijn eigenlijk altijd extra diensten nodig zoals een coderepository, error reporting en analytics. Dat is waarom Elementon hosting altijd geleverd wordt inclusief toegang tot enkele aanvullende diensten. Al deze diensten worden gratis geleverd op basis van fair use.

Door deze aanvullende diensten word de volledige lifecycle van de applicatie gerealiseerd zonder afhankelijkheden van externe partijen.

undraw_stars_re_6je7

Toekomstbestendig

Wanneer de website zwaarder word en de eisen aan de infrastructuur toenemen kan Elementon zwaardere infrastructuur op maat aanbieden.

Elementon heeft een eigen high availability platform, maar we kunnen ook voorzien in private cloud of dedicated servers. Dus begin met de hosting die nu nodig is en Elementon groeit ook in de toekomst mee.

nathan-dumlao-pMW4jzELQCw-unsplash

Benieuwd hoe we kunnen helpen?

Welk technisch vraagstuk speelt er bij jou? Laten we samen zitten voor een kop koffie en kijken hoe Elementon jou verder kan helpen.