undraw_security_on_re_e491

Responsible Disclosure

Bij Elementon vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van onze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is.

Als u een zwakke plek in één van onze systemen heeft gevonden horen wij dit graag zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. Wij willen graag met u samenwerken om onze klanten en onze systemen beter te kunnen beschermen.

Wij vragen u:

Wat wij beloven:

Wij streven er naar om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen en wij worden graag betrokken bij een eventuele publicatie over het probleem nadat het is opgelost.

Wij ontvangen veel, veelal automatisch samengestelde, emails met theoretische beveiligingslekken die gevonden worden met gratis beschikbare tools op internet. In beginsel reageren wij in het geheel niet op deze emails. Deze responsible disclosure policy is bedoeld als uitnodiging om beveiligingsproblemen te rapporteren, niet om ons te wijzen op het ontbreken van een CAA record of CSP headers van websites zonder gebruikersinteractie.


Policy gebasseerd op het voorbeeld van Floor Terra.