mockDrop_white-Galaxy-S5

Lendahand

Lendahand financiert leningen voor ondernemers in ontwikkelingslanden door middel van crowdfunding. Ook vind je andere projecten met sociaal en financieel rendement op Lendahand.

Bij Lendahand worden leningen aan ondernemers in ontwikkelingslanden gefinancierd. Daarnaast financieren ze projecten waarbij mensen toegang krijgen tot duurzame energie of schoon drinkwater. Een financieel product dus, voor Nederlandse en europese impact investeerders. Via lendahand.com is het eenvoudig om te investeren in gave projecten. Hier krijg je vervolgens ook weer een mooi overzicht van in je eigen Mijn Lendahand omgeving.

Ik werkte 5 jaar met veel plezier bij Lendahand en geniet van de strakke, degelijke website die we daar gebouwd hebben. In de jaren dat ik bij Lendahand werkte heb ik heel wat mooie dingen gemaakt. Zo ontwikkelde ik het redesign voor de website. Van meer recentere datum zijn de nieuwe Mijn Lendahand met het Financieel Dashboard, de nieuwe homepagina, en de pagina's met projecten die momenteel gefinancierd worden. Ook heb ik de rebranding van Lendahand op de website uitgevoerd.

Ook hielp ik bij Lendahand mee bij het ontwikkelen van de hosting infrastructuur. Eerst door middel van virtuele applicatie, database en job servers. Later hielp ik mee met het opzetten van deze infrastructuur in kubernetes op het amazon EKS platform.

Ik werkte in loondienst bij Lendahand als software ontwikkelaar. Ik zette een team met programmeurs op, hielp mee de hosting in huis te halen en ontwikkelde grote stukken van het crowdfunding platform.

Impressie

mockDrop_MacBook-Pro(1)
Screenshot_2019-05-15-Inloggen-of-een-gratis-account-aanmaken(1)
Screenshot_2019-05-23-Lendahand-Crowdfunding-met-sociaal-én-financieel-rendement
Screenshot_2019-05-15-Lendahand-Crowdfunding-met-sociaal-én-financieel-rendement
Screen-Shot-2019-05-23-at-15.10.29
Screen-Shot-2019-05-23-at-15.12.20
mockDrop_white-Galaxy-S5
mockDrop_iMac
mockDrop_iPad-on-a-desk
mockDrop_MacBook-Pro