mockuper

Woning Kopen in Berlijn

RBMiB is een makelaar die Nederlanders helpt bij het kopen van een woning in Berlijn. Elementon ontwikkelde daarvoor woningkopeninberlijn.nl.

Het is niet gemakelijk om in Berlijn een woning te kopen, dat is waarom het zo helpt als er iemand meekijkt die de markt kent. Ronald Bruinink doet dat.

Elementon ontwikkelde hiervoor woningkopeninberlijn.nl. Op de website kan informatie gevonden over de werkwijze van RBMiB en is het mogelijk om een zoekopdracht te starten.

woningkopeninberlijn.nl is opgezet gebruikmakend van maatwerk. De website is volledig responsive, geschikt voor alle schermen en apparaten. Ook het ontwerp is op maat gemaakt op basis van de bestaande huisstijl. Verder is de website voorzien van een gemakkelijk administratiepaneel en automatische tests. Zoals het hoort. De hosting en domeinnaam van Woning Kopen in Berlijn worden gerealiseerd door Elementon hosting.

Deze website is onderdeel van een opdracht waarbij er in één keer 4 websites zijn opgeleverd in een uniek platform. Hierdoor is het voor de klant mogelijk om, met dezelfde uitstraling, gemakkelijk meerdere websites online te plaatsen. Dit levert grote besparingen op in onderhoud en doorontwikkeling.

Impressie

Screenshot_2020-05-21-Am-I-Responsive-
Screenshot_2020-05-21-Woning-kopen-in-Berlijn
mockuper